Претражи

уторак, 9. август 2011.

Nikad dovoljno crna..


Mozda je trebalo da se rodim negde u Africi..Ovako me slovensko poreklo darivalo bledim tenom (aristokratska belina) i iz ove koze se ne moze hmm..Mada neki su nasli resenje i za promenu koze samo ne znam kako ce je posle transplatirati kad im je ponestane.Ja bih da zivim u svojoj jos neko vreme ako je moguce..
Ceo svet je pomamljen za tamnim tenom.Kazu da je to neka nova vrsta zavisnosti:tanoreksija.Malo li je opasnih poroka i bolesti u svetu pa jos moderan nacin zivota donese i ovakve stvari,zavisan sam od ovoga,onoga,kafe,cigareta,slatkisa pa hocu da budem zavisna i od bronzanog tena.E pa,svasta cu cuti!Znaci kao sto anoreksicna osoba sebe i dalje vidi kao debelu,tako i ovi novi zavisnici sebe i dalje vide prebledo iako im je koza odavno poprimila ugljenisan ton.Pa hajd potrci za jos jednu turu u pecenjari!
I znaju oni bla bla truc,za pricu o raku koze i tako te stvari,ali dzaba..Svaka zavisnost ubija na ovaj ili onaj nacin i zavisnici nisu svesni uglavnom svog problema.Kazu cak i da taj vestacki ten podstakne lucenje endorfina pa su ovi preplanuli srecniji,valjda zato sto smatraju da su bojom sakrili sve nedostatke.Bubuljice,celulit..Eh da je to sve tako lako..
Ja sam i dalje "sirko",smrtno se plasim sunca sa svim svojim mladezima..Ali cu uvek uzdisati za fino preplanulim tenom..kao sto kovrdzave cure zele ravnu kosu i tako..
Ziveo zastitni faktor!

1 коментар:

  1. Jes' vala, shvatam te. I ja sam "sirko" i tako nek bude, šta ću mu ja? Da se pečem po solarijumima ili teniram sprejevima - jok vala, tako je kako je.

    ОдговориИзбриши