Претражи

понедељак, 19. септембар 2011.

U susret zimi

Ja sam najzimogrozljivije stvorenje na svetu.To u svakom trenutku mogu da potvrde ljudi iz mog okruzenja jer sam ja vazda ona sto kuka da joj je hladno..Toliko da u velikim marketima ne idem u odeljke sa mlecnim proizvodima,oni jednostavno preteruju sa snizenom temperaturom u tom delu:)Neki kazu to je od moje mrsavosti a ja kazem da je to slaba cirkulacija koja me muci ceo zivot i to nema nikakve veze sa kilazom.Ali ovo nije medicinski izvestaj za babe pa da ja trucam o svojim tegobama(drugi put ha ha),vec krece moja briga kakva se zima prognozira?S jedne strane mi je drago sto prodjose vrucine ali me vec plasi dolazak hladnih dana i beogradskih kosava..Kakvu jaknu da nabavim da bude i lepa i topla?
Recimo svidja mi se ovako nesto:
Ovako nesto bi valjda trebalo biti ok
Uh,sto mrzim zimu,pa kad me ovakve stvari ovako sitnu progutaju..bilo bi lepo spojiti lepo i korisno tj toplo na pravi nacin..
I ovo lepo..a dupe osta golo:) i smrznuto..Ali volem bundice na ovu foru.I naravno samo umjetno krzno(sto bi rekli braca Hrvati)dolazi u obzir..
Mozda treba da se selim u toplije krajeve..



5 коментара:

  1. A što ja volim kada mi je hladno, šta ću, zimsko sam dete :))

    Inače, sviđaju mi se jakne na fazon prve dve :)

    ОдговориИзбриши
  2. ja sam strasno zimogrozljiva, ali obozavam zimu, i jedva cekam da nosim jakne i cizme!!!
    Ja se pokrivam jorganom i na 40 stepeni tako da mislim da nema gorih od mene!!

    Imam i kratke jakne i duge, ali nekako vise volim te gde ti "dupe osta golo", jer sam mala, samo 164cm i kratka jakna i duge cizme me vizuelno izduze

    ОдговориИзбриши
  3. Ja obozavam kaputice,ali su vecinom pogodni samo na nekih desetak stepeni.Sad bih rado nabavila jednu jaknicu na foru prve slike,morace da rade slojevi ispod..

    ОдговориИзбриши
  4. Kaputic, bunda na poslednjoj slici, ovaj kremkasti mi je predivan. Slazem se, za krzno, nikako pravo. A lepo je ovako kada je umetnutno ponegde ili iznutra kaputa, onda bas greje, i prava je stvar za zimu. Pretprosle godine sam kupila jedan slican u Bershkoj, i zamisli nije se ni malo unistio, a bas sam ga nosila dosta, ali je bio 70e. Sestra me zezala, da licim na lovca koje je krenuo u potragu sumom, ali eto to znaci da stvarno dobro i toplo deluje :) Pogledaj i ove godine, mozda dobiju nesto lepo!

    ОдговориИзбриши
  5. Jos prosle zime sam se opremila jaknom slicnom kao sa prve fotografije. Takve jaknice su mi bas slatke, mada su mi kaputici za nijansu lepsi i zenstveniji. :)

    ОдговориИзбриши