Претражи

петак, 16. септембар 2011.

Budi heroina sopstvenog filma


Sex & City je zenska Biblija i kraj! Religiozno sam odgledala celu seriju i oba filma (iako su izbombardovani losim kritikama,ne razumem zasto)a da ni dan-danas ne umem da objasnim sta je to sto me toliko fascinira u toj prici.Sa svojim drugaricama ne volim da po ceo dan pricam o sexu i frajerima,tipovi u seriji nisu nista posebno:) a za sve cetiri glumice sam od muskaraca uglavnom dobijala komentar:"losa riba"?!
I evo zasto: nagledali smo se tipicnih zenskih blamova,fenomenalnih sa velikim F odevnih kombinacija,lokacija u Njujorku koje svakako u skorije vreme necu moci posetiti..Hmmm,pa valjda je i to nesto..
Svaka od nas je ponekad bestidna Samanta..
Svaka od nas je setala od Ejdana do Zverke,trazeci pluseve i minuse i jednom i drugom jer pobogu tesko je odluciti se..I svaka od nas je poljubila nekog Stiva,smesnog tipa sa cvikerima koji voli samo loptu i pivo..E jos ako te strefi sudar DNK sa takvim primerkom plivas dalje pa sta ti Bog da..Rezultat moze biti divno ridje stvorenje koje ne moze da skodi.
Pomenula sam Zverku,zar ne?E on je prica za sebe,matorac sa farbanom kosicom kome je centar sveta vise od pola zivota mama i limuzina sa vozacem.Moguce da je on usadio neke prefinjenije poglede na celulit i tako te stvari pa u svakoj zeni nalazi nesto carobno,al matori postade s lakocom alfa muzjak.Pocetak i kraj svih Kerinih lutanja..Jeste da ni jedno ni drugo bas tacno ne znaju sta hoce ali su pravi primer kako ti svemir prosto dodeli drugu polovinu pa se sudarate neprestano ma sta da se desi.I da odes u Abu Dabi,vrati ti se kao Lesi,kao bumerang.itd.i usput probas i bajkere i umetnike i saksofoniste i crtace stripova i pisce al ono sto ti je sudbina namenila te ceka pa to ti je!
E,pa,devojke,slozicete se da cemo brze trcati za Zverkom u Manolo sandalicama:)Jer bez odgovarajuce opreme sanse su na nuli..Sto se mene tice,zamenicu samo koktel Cosmo pivom,a ceo njujorski trip bi mi odlicno legao,za vas ne znam!

1 коментар: