Претражи

понедељак, 19. септембар 2011.

French Women

Mnogi kazu da ih samo slusanje francuskog jezika izbezumljuje od uzbudjenja..
Francuskinje su cool,one su mrsave jer ne razmisljaju o hrani,valjda se od vina stvarno mrsavi..Jedu budjave sireve i uzivaju u zivotu..One su navodno izuzetno zenstvene,jako vode racuna o izgledu a na prvi pogled se cini da se ne bakcu mnogo sa tim.Svakako nisu sramezljive,ono sto zele ne libe se da traze.Kraljice zavodjenja,valjda zbog cele fame oko Pariza kao najromanticnijeg grada:)Znaci treba dosta da ucimo od njih!Evo par njih koje svi obozavamo
 BB i danas hara i bori se za prava zivotinja..
 Ko je izmislio glamur?Coco naravno!
Pa tek naredne dame..
Imaju ono nesto,urodjeni sarm..i da,moram da naglasim jednu koju svi mrzimo bez ikakvog razloga (sala,ne mrzim ja nikog ali ova zena mi stvarno ide na zivce a verovatno i vas)
Ona nam je trn u oku:)Uzela mi je Dzonija,svojevremeno je Lenija vrtela oko malog prsta i ona odudara od ove price o sarmu Francuskinja..uh kako sam zlobna..
Da li je zbog Jovanke Orleanke,cuvene francuske pastirice oreol magije nastavio da obavija zene koje simpaticno kotrljaju rrr?Paris,here I come!

2 коментара:

  1. ali ja umirem od francuza,mislim,koliko god oni pricali da to nije toliko romanticno,bas su mi posle click-ove rodjendanske zurke,priredili divan after,sedela sam i slusala 4 francuza kako pricaju..i umiralaod srece,tako ja uvek umirem kad je franc u pitanju :))

    ОдговориИзбриши
  2. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Beauty Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!!

    ОдговориИзбриши