Претражи

уторак, 14. фебруар 2012.

It isn't just a word!!!

 Odem do prodavnice da kupim šampon jer mi je ponestalo kad sa vrata me zatrpaju čestitkama,crvenim srcima,plišanim glupostima,o,da it's Valentine's day!Again!


 Na dan kad se naprasno razneže i najtvrdja srca,kad i najokoreliji balkanski mačo muškarci pohrle u cvećare setimo se bivših,sadašnjih ljubavi..Ko ima tu privilegiju da bude voljen uživa u tom osećaju a mnogi od nas vraćaju film na neke stare dane kad je možda bilo intenzivnije,prirodnije..Uvek nam se čini da smo više voleli,više davali,a onda nas o glavu strefi činjenica da je pored nas osoba koja zaslužuje da je zatrpamo lavinom poljubaca i prosto se prepustimo ljubavi!
Ja ću mog dragog ljubiti kao i svaki drugi dan,a vi koji ste singl nemojte se bedačiti!Sa svih strana će vas masovno potrošačko društvo podsećati na tu činjenicu da ste sami,ali kladim se da niste!
Volite drage osobe oko sebe jer ovo je dan čaroban ako u svim ljudima budi makar malo tananih emocija
http://www.youtube.com/watch?v=HswyA9tZD9I

4 коментара:

  1. Ne budi :P :D
    Šalim se, samo ja baš ne volim dan zaljubljenih, bljutav mi je, šta, na taj dan se svi sete da bi trebalo da budu slatki, romantični, da kupe cvet, čokoladu, nebitno, umesto da budu takvi tokom cele godine :)

    ОдговориИзбриши