Претражи

четвртак, 24. новембар 2011.

CK Subliminal Purity Mineral Based Loose Powder

Kakav naziv,ha,imam jako čudnu teoriju (mnogi će se na ovo nasmejati)da što je duži naziv proizvoda to je sumnjiviji,tj veća je verovatnoća da će kožu preopteretiti pa gledam da ga zaobiđem.Mene neće fascinirati šarenom reklamom i vidimekakosamsuperkupimeodmah nazivom!Ne!Prvo da ja to lepo probam pa onda da pričamo jel valja il ne..Pogotovo ako košta malo skuplje što je i najčešći slučaj a to znamo,do sad smo naučili,svakako ne obećava i kvalitet!I tačka!
Tokom života sam koristila razne puderčiće,uglavnom u prahu i kamenu,posle priznanja teška srca da tečni meni definitivno ne prijaju.I bilo je tu svega,i Max Factor(koji bih ja zakonom zabranila zbog nanetog duševnog bola),i Golden Rose,i Rimmel kameni mi je dugo bio favorit pa Avon,Oriflame i tako ta sitnija boranija što se tiče kozmetike..Jednom mi je draga osoba donela Hard candy kameni puder i to je za mene dugo bio najbolji prijatelj.Kod nas ga nema a preko košta tričava dva dolara možda..i blala trala la ja se raspričala a htela sam da ovo bude brzinski post posvećen dobrom puderu koji imam sreću da posedujem.To je upravo ovaj u naslovu mog posta Calvin Klein
Imam nijansu 201 Ivory eto i to da napomenem,jako je svetla ali nije onako bela kako znaju da budu najsvetlije nijanse mineralnih pudera.Posle Avonog mineralnog u prahu sam uvrtela da mineralni puderi nisu dobri za kožu,da prebrzo pune pore ali očigledno nisam probala nešto dobro.Ovaj puder je tako svilen,lepo sedne na kožu,ja ga nanosim kabukijem kao i većinu pudera.Rekla bih da ne oksidira boja posle nekoliko sati na koži.Tako da devojke koje traže nešto za celodnevno matiranje a da to  izgleda baš prirodno eto preporuke od mene,naravno ako ste u mogućnosti da dođete do njega.Dobila sam ga na poklon,vidim da je nekih dvadesetak dolara cena preko,što je prihvatljivo imajući u vidu marku.
Eto i od mene malo priče o kozmetici,volim da istaknem kad se oduševim nekim proizvodom kao što je ovaj a složićete se sa mnom da je dobar puder u prahu svima potreban!
Kad pomenuh kabuki četku koristim dugo Avonovu,imam je čak dve!Hvalim je i perem i maltretiram često a ona se ne menja uopšte,tako da od mene topla preporuka!

6 коментара:

  1. Nisam probala puder, ali avon kabuki imam, i obožavam ga, stvarno dobra četka :)
    Ja koristim već duugo avonov puder u prahu, ali moju nijansu su povukli, tako da sada poojma nemam šta ću kada potrošim ovaj.
    I apsolutno se slažem da cena ne znači automatski i kvalitet ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo za ovaj kozmeticki post ;)
    Imacu u vidu vasu preporuku za Avon kabuki!

    ОдговориИзбриши
  3. beautiful

    I follow u here , follow me please
    And I ask you if follow me also here because my google give me a problems :((
    BLOGLOVIN

    ♥♥♥♥♥♥♥♥

    kiss
    Erika
    My Free Choice

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post , hvala na preporuci za cetku :)

    ОдговориИзбриши
  5. I have that Avon brush is really great!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Ne koristim bas puder, ali zelim da se nadovezem na ovo kako cijena ne znaci i kvalitet. Apsolutno se slazem. Kod mene je slucaj tako sa lakovima i ruzevima, dok nisam sama isprobala par jeftinijih varijanti mislila sam da samo moram da kupujem skupo da bih dobila kvalitet, to nije uvijek slucaj. Treba vise recenzija ovakvog tipa, da se siri mudrost. Ja cu tako opet da hvalim Golden Rose jeftine lakove naspram npr skupljih Maybelline, a i vecine drugih skupljih marki :), iz iskustva!
    Lovely blog btw ;)

    ОдговориИзбриши