Претражи

субота, 8. октобар 2011.

I need a miracle


Posto nisam mnogo pisala o kozmetici htela bih jedan blog posvetiti tome bas u ovom prelaznom periodu.Kazu da svi  imaju problema posle mora i intenzivnog suncanja,pore se napune pa se na jesen vide sve posledice..A sta ja da radim sto nisam ni videla sunca ovog leta?Na moru nisam bila jaaako dugo,to je sad manje bitno ali celo leto sam strogo vodila racuna da ne budem napolju kad je najjace sunce.Sto bi rekao onaj ludi Zika (valjda su svi gledali Zikinu dinastiju)TRT MILOJKA,moja koza je sa prvim septembarskim danima potpuno poludela i pored toga.U solarijum ne idem da naglasim.Da li su hormoni,da li je od kamenog pudera to je sad pitanje koje zalazi u domen studioznog razmatranja kojim bas nemam vremena da se bavim.Jer ne mogu po ceo dan da razmisljam koju kremu da nabavim,sta je to sto najbolje pase mojoj kozi,a i novcana situacija mi ne dozvoljava da samo udjem u apoteku,zatrazim najskuplje i cao..A problem je sledeci,koza je valjda dehidrirana,deluje sparuseno,izborano,tu su povremeno bubuljice sa kojima cu se boriti ceo zivot cini mi se.I bas zbog nemogucnosti da nadjem odgovarajucu kremu ja sam prestala da koristim kreme za lice..Sad sam valjda svoju kozu ispostila ali sta cu kad se buni cim se namaze bilo kakvom kremom koju sam mogla da priustim,tipa Garnier,Soraya,Balea…I sta ja sad da radim?Ovo pitanje znam da ne muci samo mene,mnoge dame imaju slicne probleme,treba mi doooobar moisturizer koji ce dati samo hidrataciju kozi a da ne zapusi pore.Kako da ga nabavim u Srbiji za manje pare,ili ako hoce neko da mi donese iz inostranstva ne bih se bunila..ako neko cita moje zalopojke a ima koristan savet neka mi se slobodno javi!
Ja sam u trenucima dokolice gledala recenzije na makeupalley,vise od 95 posto stvari mi u Srbiji naravno nemamo.I tako gledam ja ko tele,cini mi se po komentarima da mi sve to treba a onda pomislim da kad bih namazala sve to sto se preporucuje da bi se koza jos vise pobunila.U svakom slucaju,evo nekih koje sam ja sebi izdvojila
 Ovo mi deluje cool,meni predstoji borba i sa borama i bubuljicama istovremeno..
Olay je marka koju nikako da docekam da stigne kod nas.U Hrvatskoj i Bosni njihove kreme kupuju kao mi Baleu u DM otprilike,znaci super kvalitet za male novce.Kazu da su serumi fantasticni a ja nemam nacin za sad da se u to uverim.Ako neko moze da mi kupi pa da mi posalje neka mi se javi,bice nagradjen!
I ovaj Biotherm kazu da je odlican,to valjda ima kod nas,uffff predstoji mi velika bitka.Ko je citao moje postove shvatio je da vecini stvari u zivotu pristupam sa veeelikom dozom humora,e kad je o lepoti rec nema zezanja!Sad mora da se sve prouci,razmotri,izracuna,raspita pa da nadjemo najbolje resenje.Jer hocu i ja da budem lepa..Trideseta se blizi,sad se valja hvatati u kostac sa staroscu koju zelim da odlozim sto vise ako je moguce!Sve savete primam od dobrih dusa,moze i na mejl,pozdrav do sledeceg kuckanja koje ne znam kad ce biti,moram da se regenerisem pod hitno:)

9 коментара:

  1. Kucnuću ti malo kasnije šta bi možda mogla da probaš, u pitanju je skroz prirodna kozmetika(minerali iz mrtvog mora).
    Imali su pre koji mesec promociju u obližnjoj apoteci kod mene, i ajde uzmemo mama i ja da probamo gel za umivanje. Čoveče, ti ne veruješ kakvo je ono, koža mi nikada nije bila lepša :)

    E, da, evo njihov sajt, setila sam se :) :*
    http://www.minus417.com/

    ОдговориИзбриши
  2. MOGU TI UZETI oLAY SERUM, IDEM USKORO PREKO, A SEBIH IH UVEK KUPUJE, TO JE MENE SPASILO OD AKNI, I SAD SA 29 MI SE POJAVE KAD TAD, NE BRINI, SVE CU TI RECI.....
    UZMI PRVO POD OBAVEZNO. LOSION PURE ZONE OD LOREALA, UVECE I UJUTRU SA NJIM CISTI LICFE, POSLE BILO KOJI JACI SERUM ALI OLAY JE JAKO DOBAR ZA TU REGENERACIJU PORA KAD SU POD UPALAMA..... POSTO PREDPOSTAVLJAM DA SI IZ ZEMUNA.... MOZEMO SE DOGOVORITIOKO SVEGA

    ОдговориИзбриши
  3. OLAY proizvodima nisam baš oduševljena ali Biotherm je već nešto drugo.najbolje za njegu kože što sam do sad probala je Clinique i La Roche Posay.

    ОдговориИзбриши
  4. Za La Roche sam cula dosta oprecnih komentara,nikako da se domognem testera u apoteci..

    ОдговориИзбриши
  5. eto ja taj Olay svaki put nešto mjerkam u DM-u a nikako da kupim.. i kod mene je ista situacija, kao da sam sad u pubertet ušla.. by the way, sad sam pročitala cijeli sadržaj bloga, i dobro se nasmijala par puta, jako mi se sviđa i pratim te odsad!

    ОдговориИзбриши
  6. meni je licno Vichy sjajan ,tema je sjajna i mislim da dosta djevojaka ima iste probleme,pratim!

    ОдговориИзбриши
  7. E draga bas si me slatko nasmejala!:) Ova tema je fantasticna!(klapklap) Javi kako napredujes! Ako nema boljitka da nadjemo neko resenje...!

    ОдговориИзбриши