Претражи

четвртак, 3. јануар 2013.

Little Miss Shine:)

DRAGI MOJI,SRECNA SVIMA NOVA 2013. GODINA!

Pre svega zelim sebi jednu bolju godinu pošto je prethodna bila prilično jadna..Ni po čemu je nešto neću pamtiti, sem po povratku u stari deo grada a nešto se baš ne može reći da mi je to život promenilo..
Elem,najbitnije da svi budemo zdravi i nasmejani,puni pozitivne energije i ljubavi,sve ostalo će doći!

Dugo nisam pisala,malo sam se uželela blogovanja,i uhvatim sebe da nisam pisala o svojoj omiljenoj aktivnosti,a to je čišćenje. Pred kraj godine mi je palo na pamet da treba da se ratosiljam što više nepotrebnih stvari koje mi zatrpavaju prostor u malom stanu da bi po fengšuiju mogli bolje da funkcionišemo,ali avaj.Ovaj projekat se ubryo pretvorio u puko premeštanje stvari sa jednog mesta na drugo da bih posle par sati zaključila da ne umem dobro da se organizujem.Ufff!
Čitava priča ne bi imala smisao da ja nisam naporni frik za čišćenje poput Monike iz Prijatelja. Sećate se nje,neurotičarka večito sa krpom u ruci,e takva sam i sama postala,ne ponosim se time ali tako je.Mnogi stanove čiste jednom nedeljno u najboljem slučaju,kod mene je to svakodnevni posao koji oplemeni celo moje biće bar samu sebe tešim time.U stvari je to jako puno izgubljenog vremena i dragocene energije koji su mogli biti utrošeni na neke priče,kafe,filmove ali iz kože se ne može i šta je tu je..
Zato sam stalno u potrazi za dobrim sredstvima koji ubrzavaju stvari,da se bar malo lečim od svoje boljke..Neki moji favoriti su stalno u ormariću i da vam predstavim neke od njih uz toplu preporuku za saradnju:)
Ovo cudo sluzi za sve,u kujni,kupatilu,a za rernu i sporet je neprevazidjen.Ko nije probao nek to obavezno ucini!Najjeftiniji je u megamarketima,oko 200 i nesto kinti je 750ml a dugo moze da potraje,odlicna zamena za Cillit bang i Bref koji su takodje jako dobri ali i opasniji i skuplji.
I za ovaj tople preporuke,od skoro ga koristim i uzivam i u mirisu i u efektu koji proizvodi.Generalno volim njihove proizvode narocito one univerzalne,u bocama,sto se rastvaraju za pranje podova,mirisi su prva liga!
Ovaj mali jeftini je fantazija,bukvalno svuda mozes da prskas i stvara lep sloj koji usporava dalje talozenje prasine.To se kod mene svakako ne moze ni desiti ali eto fino je,i za prozore i za elemente po kuci,police ma za sve..
Da li ga treba posebno predstavljati?Gomila zena je pala bar jednom u nesvest posle ciscenja kupatila njime od jacine ali prosto nekad mora,za WC solju smrt.Mada u zadnje vreme pokusavam da se borim pomocu mesavine sirceta i sode bikarbone.Ovaj famozni recept mi se pokazao odlicnim za ciscenje slivnika u sudoperi recimo,kazu da je ekoloski prihvatljivo i zdravije po nas,solidno jeste ali treba duze da odstoji...
I eto,mogu ja ovako do prekosutra..Druge zene se uzbude pred standovima sa rumenilima i parfemima,ja blenem ushiceno u flasice i magicne krpe u prodavnici.A dragi zna da ce me od svega uvek najvise obradovati fina meka krpa od jelenske koze koja tako diiiivno polira sve!Call me Miss Crazy Proper!
My future husband:)





2 коментара:

  1. Pre svega srecna nova godina! A posle svega mislim da ti je hakovan twiter, vec drugi put mi stize poruka sa tvog naloga da neko siri glasine o meni.

    ОдговориИзбриши
  2. Videla sam,strasno,promenila sam sifru valjda ce biti u redu,prokleti Twitter.

    ОдговориИзбриши