Претражи

петак, 11. март 2011.

Ženske torbe za laptop

Ženske laptop torbe su više od torbe za računar.
Ono što tržište danas nudi za žene zavisne o modi su različiti modeli koje možemo naći na tržištu. Kako postoje različiti modeli tako postoje i dizajneri koji ih rade, recimo svetski priznati; Aby iz New Yorka, Mobile Edge i JanSport.

Ja sam IT girl i meni se sve ovo jako dopada,volim glomazne torbe a novi modeli mi se cine taman za sve zivo sto treba da se ponese od kuce u toku dana pored laptopica (u prevodu sve svoje sa sobom nosim).Jer moderna zena treba da deluje pametno,ali ce se u torbi naci i hiljadu stvarcica koje ce joj pomoci da zadivi okolinu i svojom lepotom.

Možemo reći da laptop torbe za žene nisu nikad izgledale tako dobro. Nova linija koja izlazi na tržište nudi prekrasne životinje ispisane na tkaninama, zatim uzorak  sa crnim reljefom. Nemojmo zaboravit napomenuti kako su danas takve torbe praktične i lepe, čak lepše od običnih torbi koje nosimo kad idemo na kafu. Znači danas se dizajniraju torbe, koje će dobro izgledati i ujedno biti praktične. Možemo naići na torbe s klasičnim ručkama, znači koje nosimo u ruci, zatim sa naramenicama, dakle preko ramena. Takve torbe rade se od najfinijh materijala i promišljeno.



1 коментар: