Претражи

уторак, 18. октобар 2011.

Golden rose

Jao,kako ja volim ovu kozmetiku!Druzim se sa njom od srednjoskolskih dana,uvek se moze priustiti:)Znaci odes kupis hleb,mleko i Golden rose maskaru,ima da se kupi za 150 dindzi!
Ovu konkretno nisam koristila,a onu klasicnu crnu sam potrosila desetak u toku zivota ako ne i vise.Nekako mi zao prosto i da dam vise para za maskaru kad dobijem sve sto mi treba od trepavica za smesnu sumu.Inace ne mogu i ne umem da "besnim" kad je sminka u pitanju,a od ove marke sta god sam koristila ne samo da je zadovoljavajuce nego cak savrseno!
Lakove za nokte GR ne mozete zaobici u koji god deo grada da zadjete,neko ih sigurno prodaje na kutijama,trafikama,po malim parfimerijama..Traju i solidnog su kvaliteta,nijansi milion,sta ces vise za 70-80 dinara?Karmini ce zadovoljiti ukus i najzahtevnije sminkerke,meni je favorit moj nude broj 100.Sjajeva sam imala zilion,preslatki su.
Zatim kameni puderi,videla sam dno na bar desetak pakovanja.Imam prilicno osetljivu kozu a ovi puderi mi nikad nisu stvarali probleme.Postoji prilicno dobar izbor nijansi bar sam upucena u Silky touch brojeve,svako ce naci nesto za sebe.Bronzeri su im verovatno najskuplji,valjda oko 700 dindzi,ima nekih mozaik varijanti,savrseno..
Da i ne pricam o olovkama za oci,senkama,imam ih tone.I da rezimiram,ko jos nije probao bilo sta od GR plaseci se zbog jeftinoce neka uzme bilo sta.Nece se sigurno zadrzati na jednoj stvari!


5 коментара:

  1. Ja apsolutno obožavam njihovu kozmetiku, za te pare su savršeni, koristim samo njihv eyeliner i maskaru (crna sa zlatnim poklopcem), imam 10ak njihovih karmina, 3 rumenila...ma, savršeni su, a 99 mi je omiljeni nude :)

    ОдговориИзбриши
  2. Da,zaboravila sam moje omiljeno rumenilo-205,prljavo roze da pomenem:)

    ОдговориИзбриши
  3. Thanks,Love Joice!Your blog is cute,I am following!

    ОдговориИзбриши
  4. dobra je ta crvena, samo bas se brzo susi, pa je vise ne kupujem! Inace bronzeri, lakovi, eyelineri, sve je sasvim solidno za te pare... nemamo uvek para za bacanje, a GR je uvek super zamena za bilo sta ako zafali u kozmetickom koferichicu

    ОдговориИзбриши